Billede manipulation hos PhotoCare

 

Billedcollager

Hvorfor nøjes med at hænge ET billede på væggen – når man kan lave en collage? Kom ind forbi din lokale PhotoCare med dine yndlingsbilleder – nye som gamle, digitalt eller på papir, så forvandler vi dem til de flotteste collager.

Billedrestaurering - Fortvivl ikke, hvis de gamle anebilleder er blevet ridsede, revnede eller falmede. Vi tilbyder at restaurere dine gamle billeder. Få et godt tilbud hos din lokale PhotoCare.

Billedmanipulation - Her er mulighederne ubegrænsede – og kun fantasien sætter grænser. Kontakt din lokale PhotoCare for meget mere information.

Find butik

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes