Bliv elev i PhotoCare

Bliv elev hos PhotoCare

Vi kan tilbyde dig startskuddet på en spændende karriere, hvor du selv bestemmer farten. Allerede fra starten får du ansvar og medindflydelse. Vi lytter til dine ønsker, og tilrettelægger dit karriereforløb sammen med dig. Du opfylder vores krav, men vi lever også op til dine. Hvis du har evnerne og lysten, har vi mulighederne.

En elevplads hos PhotoCare er adgangsbilletten til en afvekslende og begivenhedsrig fremtid. Du får en hverdag, hvor der hele tiden er gang i den. Det ene øjeblik vejleder du vores kunder, det næste øjeblik er du med til at skabe en iøjnefaldende og indbydende butiksudstilling. Hvis du da ikke bestiller varer hjem eller laver noget helt andet spændende ...

Undervisningen på fotouddannelsen finder sted på Handelsfagskolens afdeling i Odder.

Læs mere om uddannelsen

Photocare
Skolefoto info

Photocares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK