I samarbejde med Dolphin Travel har vi lavet en aftale, som giver dig 500 kr. i rabat pr. person ved bestilling af Charterrejse til Alanya.

Rabatkode: "photocare18"
 
Dolphin Family tilbyder  hygge med masser af underholdning og aktiviteter gennem hele sæsonen. Hotellet ligger 50 meter fra Middelhavet, og de tilbyder café og lækker restaurant. Henover sæsonen er der 20 koncerter med kendte danske kunstnere.
 
Dolphin har dansk værtspar, som altid er parat med råd og dåd og laver spændende udflugter.

Som PhotoCare kunde får du 500 kr. i rabat pr. person over 12 år. Uanset om du vil rejse forår, sommer eller efterår, er der gode priser til dig og din familie.

Prisen er inkl. fly fra Billund, Aalborg eller København, transfer, morgenmad på hotellet, 20 kg bagage og 8 kg håndbagage. 

Book din ferie på www.dolphintravel.dk og brug rabatkoden ”photocare18”. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Dolphins danske salgskontor på 73 34 33 88.

Photocare
Skolefoto info

Photocares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK