1. Vælg dine fotos

Vælg dine foretrukne billeder til din førsteklasses fotobog - ideel uanset om du vil lave en virkelig personlig gave eller blot dele dine dyrebare øjeblikke med familie og venner.

 

2. Download hdbook-softwaren

Med hdbook-softwaren kan du nemt designe en fotobog på få minutter. Du skal blot downloade softwaren til din pc eller Mac fra en af hdbook-forhandlernes hjemmesider, arrangere dine fotos og tekster og sende det til print.

 

3. Nyd dine min​der

Din personlige fotobog printes på en topmoderne Canon DreamLabo 5000-printer. Du modtager snart din professionelle fotobog med levende og virkelighedstro fotofarver og knivskarp tekst.

VIGTIGT! For at installere softwaren skal der bruges en aktiveringskode.

Vælg den butik du hører til, og skriv koden

 

 

Download her til MacOSX

VIGTIG INFO TIL MAC

Download her til Windows

Find aktiveringskode her

 

 

 

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes