Dronefoto i Nordjylland

Det er godt at indtænke dronebilleder og -video i din markedsføring. Oplev – og del – en anden vinkel og et andet perspektiv på din professionelle profil, så den fremstår knivskarp, opdateret og spændende.

Som eksamineret og certificeret dronefotografer har vi tilladelse til professionel flyvning inden for bymæssig bebyggelse, ved havne og på landet. Det betyder, at vi må flyve tættere på og i områder, hvor personer med almindeligt dronetegn ikke må flyve. 

Vi benytter os normalt af et enkeltmands setup og kan rykke ud med kort varsel. Billederne leveres klar til brug efter dine ønsker og aftalte specifikationer. 

Sikkerhed

Sikkerheden er i højsædet, og vi flyver efter gældende regler og love. Det betyder, at de gældende regler på området overholdes, så du efterfølgende ikke behøver spekulere på, om der er lavet ulovlige optagelser, som kan bringe dig i miskredit.

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes