2 & 4 års totaldækning til dit kamera
Med PhotoCare + service forsikring er du sikret mod fejl og uheld i helt op til 4 år. Hvis uheldet er ude betaler vi reparationen, eller sikrer dig et nyt tilsvarende produkt – uden selvrisiko.

Når du køber et nyt produkt er reparationer og uheld nok ikke det første du tænker på. Men skader sker desværre langt oftere end man forestiller sig. Derfor anbefaler vi at du sikrer dig ekstra godt med vores +Service & forsikring.

Vores produkter er naturligvis altid af høj kvalitet. Men alligevel ser vi ofte uheld og skader, som selv den bedste kvalitet ikke klarer... og det kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab!

Det kan f.eks. være skader forårsaget af børn eller dyr - eller du kan selv komme til at tabe produktet, spilde væske eller det udsættes måske for fugt. Det er alle eksempler på skader som ikke dækkes af garantien eller købeloven... men af vores +Service.

Vores +Service sikrer dig i op til 4 år mod uheld - og når garantien er udløbet dækker vi tekniske nedbrud og funktionsfejl i resten af løbetiden. Med +Service er du således sikret totaldækning mod næsten alle fejl og uheld i helt op til 4 år.

+Service giver dig en suveræn dækning - uden selvrisiko på reparationer (mobil dog kr. 200,-). Hvis uheldet er ude betaler vi reparationen eller erstatter med et nyt tilsvarende produkt.

Vores +Service koster fra under 1 kr. om dagen - og så slipper du for bekymringer de næste mange år. 

Køb forsikring 2år     Køb forsikring 4år      Anmeld skade her      Læs forsikringsbetingelser

LUK