Fotografprofil

Britta Rønde Færch

Britta Rønde Færch

PhotoCare Holstebro

97424949

holstebro@photocare.dk

Personlige portrætter som du ønsker det!

Vi brænder for det gode billede! Vi har erfaringen og udstyret til at kunne sammensætte den helt rigtige lyssætning, baggrund og atmosfære, som danner grundlag for det bedste billede, til hver enkelt kunde.

Bestil tid til fotografering

Vores dygtige fotograf Britta, tilbyder månedsfotografering hvor i får 12 fotograferinger delt ud over et år. Med til hver fotografering er ét billede i 9x12 eller 13x18. Denne form for fotografering, giver mulighed for at følge den unikke udvikling der sker det første år. Britta har gjort det i mange år og er rigtig god med babyer og deres søskende. 

Se priserne her
Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder!

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes