Fotobøgerne til de minder som fortjener markedets bedste fotokvalitet

Digitale fotos kan deles på få sekunder, men der er ikke noget som at have et printet billede i sine hænder. Så hvorfor ikke selv lave en fotobog i høj kvalitet via hdbook. En personlig fotobog, der er professionelt printet og indbundet, vil virkelig vække dine fotos til live og hjælper dig værdsætte dine minder. Det er også en perfekt gave til venner og familie.

Dine minder i HD

Se og føl den overlegne kvalitet af en hdbook. Takket være vores high definition 7-blæks printteknologi er billederne smukt detaljerede med naturlige hudtoner og naturtro farvegengivelse. Farvefotos vil se så levende ud, at de nærmest springer op fra siden, mens sort-hvide billeder vil have jævne farveovergange for et stilfuldt look.

 

Vælg dit hdbook-omslag

Lav dit eget personlige fotobogsomslag ved at tilføje tekst og billeder for at gøre den til din egen. Din hdbook, der er professionelt printet og indbundet, vil indtage hæderspladsen på enhver boghylde.

 

Perfekte dobbeltsidede opslag

Alle vores fotobøger er indbundet til fladt sideopslag, så du kan brede dine billeder over hele to sider uden at miste dele af dine fotos mellem siderne. Førsteklasses dobbeltsidet fotopapir giver dig mulighed for at udvide fra en standardbog på 24 sider op til 100 sider uden at gå på kompromis med den slanke bogryg.

 

Et lækkert finish

Det specialudviklede papir - udviklet til brug sammen med Canons printteknologi - giver dig HD-print af fotos i høj kvalitet med et flot finish. Vælg mellem glittet papir med struktur, der minder om traditionelle fotoprint, eller blankt papir med et glat og blankt finish.

 
 
LUK