PhotoCare sætter fokus på bedre billeder!

PhotoCare arrangerer en række forskellige kurser. Måske er det noget for dig?

 

Kurserne holdes i forretningen Jessensgade 4, Horsens.

Tilmelding er nødvendig, vi opkræver betaling efter tilmelding, møder du ikke op, får du ikke kursus gebyret retur, men du må gerne afbestille kurset (senest dagen før) - vi flytter gerne dit kursus til en anden dag, hvis du bliver forhindret.

Der er plads til ca. 12-14 deltagere på hvert hold.

Aftenkurser er fra 18.00 til ca. 21.30. Kurserne koster 300 kr.

Kamerakursus

Kameragrundkurserne henvender sig både til dem, som gerne vil lære deres kamera bedre at kende og til dem, som gerne vil have genopfrisket deres viden. Måske har du lige fået et nyt digitalkamera og har endnu ikke brugt andet end autoprogrammet. Hvis det er tilfældet, så vil kameragrundkursus være perfekt for dig.

Har du et spejlreflekskamera og gerne vil vide noget mere om, hvad du har af muligheder, så skal du tilmelde dig SLR kameragrundkursus. Her vil vi gennemgå kameraet, knapper og indstillinger og lære dig om lukketid, blænde, dybdeskarphed, ISO-indstilling og meget mere. Det er helt grundlæggende og denne aften henvender sig til dem, som bare gerne vil kunne få noget mere ud af deres spejlreflekskamera.

SLR kamera grundkursus afholdes på følgende datoer:

Tirsdag d. 14. april 2020 kl. 18.00

Mandag d. 18. maj 2020 kl. 18.00

Tirsdag d. 16. juni 2020 kl. 18.00

OBS: På grund af den nuværende situation med Corona virus og de regler og retningslinier der pt. er, har vi valgt af aflyse vores kamera kurser midlertidigt. Vi gennemfører naturligvis kurserne igen, når der mulighed for det.

Husk at medbringe dit kamera.

Kamera grundkursus afholdes på følgende datoer:

Vi arbejder i øjeblikket på at finde nye datoer...

Husk at medbringe dit kamera.

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes