PhotoCare sætter fokus på bedre billeder!

Kamerakursus

Kameragrundkurserne henvender sig både til dem, som gerne vil lære deres kamera bedre at kende og til dem, som gerne vil have genopfrisket deres viden. Måske har du lige fået et nyt digitalkamera og har endnu ikke brugt andet end autoprogrammet. Hvis det er tilfældet, så vil kameragrundkursus være perfekt for dig.

Har du et spejlreflekskamera og gerne vil vide noget mere om, hvad du har af muligheder, så skal du tilmelde dig SLR kameragrundkursus. Her vil vi gennemgå kameraet, knapper og indstillinger og lære dig om lukketid, blænde, dybdeskarphed, ISO-indstilling og meget mere. Det er helt grundlæggende og denne aften henvender sig til dem, som bare gerne vil kunne få noget mere ud af deres spejlreflekskamera.

Kurserne holdes i forretningen Jessensgade 4, Horsens.

Tilmelding er nødvendig, vi opkræver betaling efter tilmelding, møder du ikke op, får du ikke kursus gebyret retur, men du må gerne afbestille kurset (senest dagen før) - vi flytter gerne dit kursus til en anden dag, hvis du bliver forhindret.

Der er pt. plads til max 6 deltagere på hvert hold på grund af Corona reglerne.

Aftenkurser er fra 18.00 til ca. 21.30. Kurserne koster 300 kr.

 

SLR kamera grundkursus afholdes på følgende datoer:

Mandag d. 18. januar 2021 kl. 18.00

Onsdag d. 24. februar 2021 kl. 18.00

Mandag d. 22. marts 2021 kl. 18.00

OBS: På grund af den nuværende situation med Corona virus og de regler og retningslinier der pt. er der ikke plads til så mange på et kursus hold.

Husk at medbringe dit kamera.

 

Kontakt os i butikken for tilmedling eller send tilmelding på: 8700@photocare.dk

 

LUK