Pas- og ID fotos til alle formål og i alle størrelser

Vi løser nemt og hurtigt opgaven med at få lavet billeder til det nye pas, kørekort, buskort, rejsekort, visum, ID kort mm.

Alle kan fotograferes, fra voksne og helt ned til spædbørn. Vi har rampe ind i butikken, så kørestol og lign. er ingen hindring.
 

Det tager blot 5 minutter at få lavet et flot og godkendt pasfoto.
Vi har også udstyret til at lave billeder i andre størrelser, med andre baggrunde, overflader mm, som kan være et krav til f.eks. visumansøgninger i andre lande. 

Som eksmpler kan nævnes:

  • USA
  • Kina
  • Indien
  • Holland
  • Canada
  • og mange andre...

Skal du bruge et ID foto i en speciel størrelse, en anden farve baggrund (f.eks. blå), eller et andet særligt krav, så medbring blot kravene til billedet, så løser vi også det!

 

Tidsbestilling er ikke nødvendigt - Kig blot forbi butikken i Nørregade 8 7100 Vejle

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Kontakt
PhotoCare

PhotoCare er et samarbejde mellem mellem privatejede foto-specialbutikker i Danmarks største indkøbsforening i branchen. 


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes