Portræt- og erhvervsfotografi

Hos PhotoCare Hjørring løser vi de fleste fotografiske opgaver inden for portræt- og erhvervsfotografi. Vi spænder vidt fra stilfulde portrætter med nerve og sjæl, over produkt- og reklamefotos samt miljøskildringer og illustrationer til brug på digitale platforme eller trykte medier og udstillings systemer.

I vort store fotostudie favner vi alle de klassiske genrer indenfor fotografering, fra portrætfotografering, portrætter af familier og grupper, fotografering af babyer og newborn til produkt- og CV fotografering.

Studio eller location
Vi er heller ikke bange for at få lidt jord under neglene. Du bestemmer, om du vil fotograferes i studiet eller udendørs. Nogle gange er det dog vejrguderne, der bestemmer, men så har vi studiet som backup.

Book din tid
Du booker nemt en fotografering enten via hjemmesiden eller ved at kontakte os på telefon. Allerhelst vil gerne, at du kikker ind i butikken, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvilken type billeder, du drømmer om.

 

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes