Personlige portrætter som du ønsker det!

At skabe billeder som uden ord og bevægelse levere et dyrbart minde er helt unikt og kan gøres gennem hele livet  

I dag kommunikerer vi i højere grad mere og mere visuelt
For os er det vigtigt at få essensen af det menneske vi har foran vores kamera til at stråle på billederne. Du får personlige billeder du stolt kan vise frem.
Under hver fotografering tager vi udgangspunkt i flere opstillinger således der bliver et varieret udvalg af de bedste billeder.

Vi ved, det at stå foran et kamera er udenfor de fleste personers  komfortzone, og vi vil derfor, i vores atelier have fokus på at skabe en afslappet stemning lige fra starten. 

Følg vores daglige færden på instragram "photocareosteraa" og facebook
https://www.facebook.com/PhotoCare-%C3%98ster%C3%A5-Aalborg-333228713369020/

 

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes