Priser kan være forskellige

Kontakt os lars øberg

 

 

Kontakt PhotoCare

PhotoCare er et markedsføringssamarbejde mellem privatejede foto-specialbutikker i Danmarks største indkøbsforening i branchen, Team DS A.m.b.a. CVR. 25153936

Fælles for PhotoCare butikkerne er centralt indkøb samt marketing. Den enkelte fotohandler fastsætter selv sit varesortiment og sine priser. Som kunde vil du opleve, at både varesortiment samt priser variere mellem de enkelte forretninger, og mellem forretninger og webshop.

Vi gør derfor opmærksom på, at en vares pris på webshoppen kun gælder webshoppen, og at prisen kan variere i din lokale PhotoCare butik.

Priser må ikke dikteres fra centralt hold via kædekontoret.

Ønsker du at kontakte din lokale PhotoCare

Klik her
 

 

 

 

 

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Kontakt
PhotoCare

PhotoCare er et samarbejde mellem mellem privatejede foto-specialbutikker i Danmarks største indkøbsforening i branchen. 


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes