Skolefoto

Udover vores daglige gang i butikken, kan du også møde os på en lang række skoler og institutioner i lokalområdet, hvor vi fotograferer hvert år.

Vi er de lokale skolers foretrukne samarbejdspartner til fotografering af børn og unge. For mange betyder det lokale aspekt meget, og vi er stolte af at levere et kvalitetsprodukt til en attraktiv pris, som ligger væsentligt under de store udbyders. Dette er ikke uden betydning, hvis man har flere skolesøgende børn.

Har skolebørnene mindre søskende - eller går de på en skole, vi ikke fotograferer på - kan de kikke ind i butikken og modtage det samme attraktive tilbud, som skolerne får. Det sikrer en ensartethed, hvis billederne skal hænge sammen. 

Med andre ord får I Danmarks måske bedste skolefotos - til en pris, der er til at betale!

PhotoCare
Skolefoto info

PhotoCares sortiment inkluderer også skolefoto af høj kvalitet.  Vi er lokale og tæt på jer, det giver mange muligheder og fleksibilitet.


Læs mere her

Atelier-
fotografering

Ved portrætfotografering i atelier skaber vi den rette stemning, som grundlag for det bedste billede. Vi bruger den helt rigtige lyssætning. 


Læs mere her

Bliv en bedre
fotograf

Har du styr på lukkertid, blænde, hvidbalance, ISO og alle de andre funktioner på dit kamera? Hvis ikke, så kan du måske lære noget.


Læs mere her

Finansiering
med Resurs Bank

Vi hjælper dig med at gøre dine planer til virkelighed. Hos Resurs kan du få et lån, blot du har en sund økonomi. Få svar på 15min


Læs mere her

LUK

Nyhedsbrevet kan altid nemt afmeldes