Bordkort til barnedåb. Retroprints er geniale!

Bordkort til barnedåb. Retroprints er geniale!

Jeg skal snart holde barnedåb for min datter, og i den forbindelse har jeg virkelig lagt hovedet i blød for at komme på en masse ideer til bordpynt, opdækning og ikke mindst bordkort. Jeg har kigget og søgt meget inspiration på Pinterest, og faldt over disse gamle polaroid billeder. Jeg syntes ideen med det her gammeldags look er helt genialt, og det ville virkelig give den sidste finesse til hele konceptet ved dåben.

Jeg har flere gange brugt PhotoCare til at både printe billeder, men også til at tage billeder. Servicen i butikken er helt i top, og man får altid den dejligste betjening. Så jeg har selvfølgelig valgt dem til at hjælpe mig med mit projekt om bordkort. Jeg fik sat Mikkel, fra PhotoCare på sagen, og det klarede han i et snuptag. 

Og så endda til en monster fornuftig og overkommelig pris som altid.

Jeg er helt tosset med at have en masse billeder på henholdsvis min computer og på mobilen, men jeg syntes det er så hyggeligt og sidde og kigge på udprintet billeder i et fotoalbum. Min familie og jeg har tit siddet og kigget i de fotoalbummer med billeder fra dengang jeg selv var lille, og derfor har jeg valgt at få lavet disse bordkort, så alle mine gæster kan få et billede med hjem og hænge på køleskabet.

Jeg er super tilfreds med resultatet og servicen endnu engang, og jeg vil helt sikkert gå i PhotoCare næste gang jeg skal have lavet noget med billeder.

/Celine


Vælg butik og bestil

Fotos, Collager, Retro, kalendere og meget mere

Fotoprint.
I alle størrelser.