Fotocollagen er en del af indretningen.

Fotocollagen er en del af indretningen.

Home by Stine P er en enkeltmandsvirksomhed, der består af Stine Petersen. 

Jeg løser opgaver indenfor boligindretning og styling og servicer både private og erhvervskunder med, at få det optimale ud af rummene og tilpasse indretningen til lige netop dem. 

Både privat og professionelt oplever jeg, at familiebilleder i boligindretningen, ofte bliver nedprioteret og gør hjemmet mindre personligt. - hvilke er enormt ærgerligt! Mange er ikke til store opstillet familiebilleder og her er collage plakaten med hverdagsbilleder en virkelig en god idé og et godt alternativ. Samtidig er det fedt, at kunne samle en masse skønne minder, der giver anledning til gode snakke både for børn, familien og besøgende.

(For en del år tilbage, købte jeg min første collage plakat og hang den nede i børnehøjde, det var virkelig et hit, da det var til stor gavn for mine små piger at kunne pege, snakke og grine af billederne) 

PhotoCares hjemmeside er så nem, at finde rundt i - ved blot at have samlet sine favorit fotos i et fotoalbum uploades de samlet og man kan klikke ind på de nummeret blokke, hvor man vil have det enkelte billede. Billedet kan nemt zoomes ind, og hvis billede kvaliteten ikke er til det, giver programmet besked, så man får det bedst mulige resultat. - plakaten kan løbende ses, så man kan se, hvordan det endelige resultat bliver. 

Billederne kan nemt vælges i forskellige toner, farve, sort/hvid.
Hvilke gøre det nemt at tilpasse, hvad der passer ind i hjemmet. Personligt har jeg valgt sort/hvid, da det for mig, er mere rolig i udtrykket og derved passer perfekt ind, hvor den skal hænge i vores hjem. 

Når plakaten er fyldt op med alle minderne, kommer man nemt videre til betalingsmodulet, hvor man både kan betale online eller i afhentningsbutikken. 

Jeg glæder mig til at se resultatet og ikke mindst vise min familie vores minder😃


Vælg butik og bestil

Fotos, Collager, Retro, kalendere og meget mere

Fotoprint.
I alle størrelser.