"Tøj butikken bruger også billeder"

Billedfremkaldelse lige ved hånden

Jeg bruger min telefon rigtig meget i løbet af min arbejdsdag i butikken. Vi tager mange billeder og laver små videosekvenser til vores sociale medier, så vi kan inspirere kunderne - både de lokale og de som handler på vores webshop.

Kunderne bliver tit fristet af de outfits som vi har på i butikken, så derfor fik jeg en idé.. Og der var faktisk slet ikke lang fra tanke til handling.
Derfor har vi nu billeder hængende i, og omkring vores prøverum, med forskellige looks og styling muligheder, både til fest og hverdag.

Det skal gå hurtigt, og det skulle faktisk gerne være i går…

Og så hurtigt går det faktisk (næsten!). Jeg har hentet photocare appen på min telefon.
NEMT og ikke mindst hurtigt, kan jeg få fremkaldt fysiske billeder. I modebranchen skifter trends hele tiden, og derfor er appen guld værd, fordi appen er så nem at anvende og navigere i.

Det er ret simpelt. Når man først har installeret appen, kan man overføre de billeder man vil have fremkaldt. Her kan man vælge om billederne skal være matte eller blanke, hvilken størrelse man ønsker og så er der faktisk også mulighed for at ændre lysstyrke, farve og kontraster på billederne.

Til sidst vælger man om billederne skal sendes, eller om man selv vil afhente i den lokale Photocare.
Jeg er heldig! For jeg deler gågade med vores lokale photocare, og derfor har jeg altid billederne samme dag.

I en travl branche som min, er tiden alfa omega, og derfor får appen min allervarmeste anbefaling, når man hurtigt og nemt, skal have fremkaldt billeder, collager og plakater.
Jeg er blevet så glad for appen, at jeg også er gået ”retro” på hjemmefronten. Vores billedalbums står fremme på stuereolen, til stor glæde for vores børn, som også elsker at bladre igennem livets begivenheder.

// Sascha Overgaard
Butikchef og SoMe ansvarlig hos MissBabuska.dk
Mor til 3 drenge


Vælg butik og bestil

Fotos, Collager, Retro, kalendere og meget mere

Fotoprint.
I alle størrelser.