PhotoCare Fredericia
PRINT DINE BILLEDER. NEMT OG HURTIGT!

Dine billeder er fantastiske at sætte i en collage eller udskrive, både som forstørrelser eller til fotoalbummet, fotobøger og retrobilleder!
Mulighederne er mange, så print dine billeder på den måde du vil! Pssst... vi printer på kun 1 time!

NB. Priserne kan du se på bestillingssiden

ID, PAS og kørekort FOTOS

Vi løser nemt og hurtigt opgaven med at få lavet billeder til det nye pas, kørekort, buskort, rejsekort, visum, ID kort mm.Alle kan fotograferes, fra voksne og helt ned til spædbørn. Butikken ligger i Fredericia gågade. Vi har let adgangind i butikken, så kørestol og lign. er ingen hindring.

Det tager blot 5 minutter at få lavet et flot og godkendt pasfoto.
Vi har også udstyret til at lave billeder i andre størrelser, med andre baggrunde, overflader mm, som kan være et krav til f.eks. visumansøgninger i andre lande. 

Som eksmpler kan nævnes:

*USA *Kina *Indien *Holland *Canada og mange andre...

Skal du bruge et ID foto i en speciel størrelse, en anden farve baggrund (f.eks. blå), eller et andet særligt krav, så medbring blot kravene til billedet, så løser vi også det!
P.S ingen tidsbestilling.

#Babystartpakke #Sødebørn #Gratisfotografering
VELKOMMEN TIL VERDEN

Vi i PhotoCare ved om nogen, hvor vigtige billeder er, for at bevare livets store øjeblikke og gemme dem som smukke minder. Derfor har vi sammensat denne ”startpakke” til jer, hvor vi vil hjælpe jer bedst muligt i gang med bl.a. gode råd til fotografering og gavebevis til forevigelse af den lille ny ❤️

PERSONLIGE PORTRÆTTER
SOM DU ØNSKER DET!

Vi brænder for det gode billede! Vi har erfaringen og udstyret til at kunne sammensætte den helt rigtige lyssætning, baggrund og atmosfære, som danner grundlag for det bedste billede, til hver enkelt kunde.

I vores studie kan vi fotografere alt fra portrætter, til store grupper.

Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder!

Skolefoto

Udover vores daglige gang i butikken, kan du også møde os på en lang række skoler og institutioner i lokalområdet, hvor vi fotograferer hvert år.

Vi lægger stor ære i det lokale aspekt, som også betyder, at børn, der ikke bliver fotograferet af os til skolefoto, er meget velkomne i butikken, hvor de vil modtage præcis samme tilbud

- Alt det kan lade sig gøre, fordi vi er lokale!
Med andre ord - får i Danmarks BEDSTE skolefotos!

#DinlokalePhotoCare

Kontakt

Danmarksgade 28 A 7000 Fredericia
Fredericia@photocare.dk

Åbningstider:
Mandag til torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00 
Lørdag 10:00 - 13:00

Ring 75 92 24 54