PhotoCare Hjørring
PRINT DINE BILLEDER. NEMT OG HURTIGT!

Dine billeder er fantastiske at sætte i en collage eller udskrive, både som forstørrelser eller til fotoalbummet, fotobøger og retrobilleder!
Mulighederne er mange, så print dine billeder på den måde du vil! Pssst... vi printer på kun 1 time!

NB. Priserne kan du se på bestillingssiden

PAS- OG VISUMFOTO

PhotoCare Hjørring er certificeret pas fotografer - din sikkerhed for et kvalitets produkt. 

Hos PhotoCare Hjørring får du godkendte pasfotos med det samme! Vi sender samtidigt et digitalt billede til Borgerservice til brug ved bestilling af pas. 

I både ind- og udland er der ganske specifikke krav til pasbilleder. Vi har udstyret og teknikken til at fremstille korrekte pasbilleder til langt de fleste typer pas og visum.

Vi er oven i købet hurtige - det tager kun 3 minutter, og der er ingen tidsbestilling.

PORTRÆT- OG ERHVERVSFOTOGRAFI

Hos PhotoCare Hjørring løser vi de fleste fotografiske opgaver inden for portræt- og erhvervsfotografi. Vi spænder vidt fra stilfulde portrætter med nerve og sjæl, over produkt- og reklamefotos samt miljøskildringer og illustrationer til brug på digitale platforme eller trykte medier og udstillings systemer.

I vort store fotostudie favner vi alle de klassiske genrer indenfor fotografering, fra portrætfotografering, portrætter af familier og grupper, fotografering af babyer og newborn til produkt- og CV fotografering.

Studio eller location
Vi er heller ikke bange for at få lidt jord under neglene. Du bestemmer, om du vil fotograferes i studiet eller udendørs. Nogle gange er det dog vejrguderne, der bestemmer, men så har vi studiet som backup.

Book din tid
Du booker nemt en fotografering på knappen herunder. Allerhelst vil vi gerne, at du kikker ind i butikken, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvilken type billeder, du drømmer om.

Skolefoto

Udover vores daglige gang i butikken, kan du også møde os på en lang række skoler og institutioner i lokalområdet, hvor vi fotograferer hvert år.

Vi er de lokale skolers foretrukne samarbejdspartner til fotografering af børn og unge. For mange betyder det lokale aspekt meget, og vi er stolte af at levere et kvalitetsprodukt til en attraktiv pris, som ligger væsentligt under de store udbyders. Dette er ikke uden betydning, hvis man har flere skolesøgende børn.

Har skolebørnene mindre søskende - eller går de på en skole, vi ikke fotograferer på - kan I booke tid til en portrætfotografering i vores studie. Det sikrer en ensartethed, hvis billederne skal hænge sammen. 

I november måned har vi nogle dage, hvor man kan få skolefotografering i vores studie, til de samme priser som vi tilbyder på skolerne. Disse dage er der heller ikke tidsbestilling. Datoerne offentliggøres på vores facebookside når vi nærmer os november.

Med andre ord får I Danmarks måske bedste skolefotos - til en pris, der er til at betale!

#DinlokalePhotoCare

Kontakt

Søndergade 1 9800 Hjørring
hjoerring@photocare.dk

Åbningstider:
Mandag til fredag 09:30 - 17:30. 
Lørdag 09:30 - 13:00

Ring 98 90 27 00