PhotoCare Horsens
PRINT DINE BILLEDER. NEMT OG HURTIGT!

Dine billeder er fantastiske at sætte i en collage eller udskrive, både som forstørrelser eller til fotoalbummet, fotobøger og retrobilleder!
Mulighederne er mange, så print dine billeder på den måde du vil! Pssst... vi printer på kun 1 time!

NB. Priserne kan du se på bestillingssiden

ID, PAS og kørekort FOTOS

Hos PhotoCare Horsens er du altid velkommen til at kigge ind og få godkendte ID/pasfotos på 3 minutter.

I både ind- og udland er der ganske specifikke krav til pasbilleder. Vi har udstyret og teknikken til at fremstille korrekte pasbilleder.

Vi kan selvfølgelig levere billeder til pas, kørekort, førerkort, ID kort, handicap kort mv. også elektroniske billeder.

P.S ingen tidsbestilling.

PERSONLIGE PORTRÆTTER
SOM DU ØNSKER DET!

Vi brænder for det gode billede! Vi har erfaringen og udstyret til at kunne sammensætte den helt rigtige lyssætning, baggrund og atmosfære, som danner grundlag for det bedste billede, til hver enkelt kunde.

I vores studie kan vi fotografere alt fra portrætter, til store grupper.

Kontakt os og hør meget mere om dine muligheder!

Skolefoto

Udover vores daglige gang i butikken, kan du også møde os på en lang række skoler og institutioner i lokalområdet, hvor vi fotograferer hvert år.

Vi lægger stor ære i det lokale aspekt, som også betyder, at børn, der ikke bliver fotograferet af os til skolefoto, er meget velkomne i butikken, hvor de vil modtage præcis samme tilbud

- Alt det kan lade sig gøre, fordi vi er lokale!
Med andre ord - får i Danmarks BEDSTE skolefotos!

STRAKSPRINT
NÅR DU SKAL BRUGE ET BILLEDE HER OG NU

Hos PhotoCare Horsens får du billeder printet i luksuskvalitet, oven i købet mens du venter. Prisen er kun 6,00 kr. for straksprint.

Har du tålmodighed og kan du vente til dagen efter, så starter prisen ved blot 4,00 kr og ved print af mere end 50 billeder falder prisen til 3,50 kr. pr stk., ved print af mere end 250 billeder falder den til 3,00 kr. pr. stk.,ved print af mere end 500 billeder koster de 2,50 kr. og hvis du bestiller mere end 800 billeder, betaler du kun 2,00 kr. pr. stk.

Kom ind i butikken og lad os hjælpe dig - eller hent vores APP PhotoCare DK, så kan du bestille direkte fra din telefon .

Priserne er excl. startgebyr 29,00 kr. 

PHOTOCARE SÆTTER FOKUS PÅ BEDRE BILLEDER!

Kamerakursus

Kameragrundkurserne henvender sig både til dem, som gerne vil lære deres kamera bedre at kende og til dem, som gerne vil have genopfrisket deres viden. Måske har du lige fået et nyt digitalkamera og har endnu ikke brugt andet end autoprogrammet. Hvis det er tilfældet, så vil kameragrundkursus være perfekt for dig.

Har du et spejlreflekskamera og gerne vil vide noget mere om, hvad du har af muligheder, så skal du tilmelde dig SLR kameragrundkursus. Her vil vi gennemgå kameraet, knapper og indstillinger og lære dig om lukketid, blænde, dybdeskarphed, ISO-indstilling og meget mere. Det er helt grundlæggende og denne aften henvender sig til dem, som bare gerne vil kunne få noget mere ud af deres spejlreflekskamera.

Kurserne holdes i forretningen Jessensgade 4, Horsens.

Tilmelding er nødvendig, vi opkræver betaling efter tilmelding, møder du ikke op, får du ikke kursus gebyret retur, men du må gerne afbestille kurset (senest dagen før) - vi flytter gerne dit kursus til en anden dag, hvis du bliver forhindret.

Der er pt. plads til max 10 deltagere på hvert hold.
Aftenkurser er fra 18.00 til ca. 21.30. Kurserne koster 300 kr.

SLR kamera grundkursus afholdes på følgende datoer.
Tirsdag d. 14. maj 2024 kl. 18.00
Mandag d. 24. juni 2024 kl. 18.00

Husk at medbringe dit kamera.

#DinlokalePhotoCare

Kontakt

Jessensgade 4 8700 Horsens
8700@photocare.dk

Åbningstider:
Mandag til torsdag 9:30 - 17:30
Fredag 9:30 - 18:00
Lørdag 9:30 - 14:00

Ring 75 61 24 22