Portræt- og erhvervsfotografi

Hos PhotoCare Hjørring løser vi de fleste fotografiske opgaver inden for portræt- og erhvervsfotografi. Vi spænder vidt fra stilfulde portrætter med nerve og sjæl, over produkt- og reklamefotos samt miljøskildringer og illustrationer til brug på digitale platforme eller trykte medier og udstillings systemer.

I vort store fotostudie favner vi alle de klassiske genrer indenfor fotografering, fra portrætfotografering, portrætter af familier og grupper, fotografering af babyer og newborn til produkt- og CV fotografering.

Studio eller location
Vi er heller ikke bange for at få lidt jord under neglene. Du bestemmer, om du vil fotograferes i studiet eller udendørs. Nogle gange er det dog vejrguderne, der bestemmer, men så har vi studiet som backup.

Book din tid
Du booker nemt en fotografering på knappen herunder. Allerhelst vil vi gerne, at du kikker ind i butikken, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvilken type billeder, du drømmer om.

Galleri

 

Skolefoto

Udover vores daglige gang i butikken, kan du også møde os på en lang række skoler og institutioner i lokalområdet, hvor vi fotograferer hvert år.

Vi er de lokale skolers foretrukne samarbejdspartner til fotografering af børn og unge. For mange betyder det lokale aspekt meget, og vi er stolte af at levere et kvalitetsprodukt til en attraktiv pris, som ligger væsentligt under de store udbyders. Dette er ikke uden betydning, hvis man har flere skolesøgende børn.

Har skolebørnene mindre søskende - eller går de på en skole, vi ikke fotograferer på - kan de kikke ind i butikken og modtage det samme attraktive tilbud, som skolerne får. Det sikrer en ensartethed, hvis billederne skal hænge sammen. 

Med andre ord får I Danmarks måske bedste skolefotos - til en pris, der er til at betale!

 

Pas- og visumfoto

PhotoCare Hjørring er certificeret pas fotografer - din sikkerhed for et kvalitets produkt. 

Hos PhotoCare Hjørring får du godkendte pasfotos med det samme! Vi sender samtidigt et digitalt billede til Borgerservice til brug ved bestilling af pas. 

I både ind- og udland er der ganske specifikke krav til pasbilleder. Vi har udstyret og teknikken til at fremstille korrekte pasbilleder til langt de fleste typer pas og visum.

Vi er oven i købet hurtige - det tager kun 3 minutter, og der er ingen tidsbestilling.

#Printyourmemories

DOWNLOAD PHOTOCARE'S APP OG BESTIL BILLEDER MED DET SAMME

Vi kender det, mobilen er med overalt og propfyldt med fotos af gode minder og sjove oplevelser.
Vi har gjort det nemt at få vækket billederne til live - download vores app og kom igang nemt og hurtigt.

Download til iOS  Download til Android 

 

PRINT BILLEDER DIREKTE FRA DIN MAC / PC

Er computeren fyldt med billeder? så få dem printet nemt og hurtigt her.
Skal det gå hurtigt? ingen problem! Vi kan printe dem på kun 1 time.

 

Mød vores team

Indehaver Lars Fog Hansen
FotografMonica Højer
FotografBjarne Hyldgaard

Kontakt

Søndergade 1    ·    9800 Hjørring    ·    Tlf.: 98 90 27 00      ·     hjoerring@photocare.dk

Åbningstider: Mandag til fredag kl. 9.30 - 17.30

Lørdag kl. 9.30 - 13.00

 

 

LUK